icon-time-1

1.Design

Amenajare personalizată Spațiu funcțional Proiectare rapidă
icon-2-1 -58

2. Verificare și coordonare șantier

Costuri reduse de investiție Furnizori testați Termene de execuție respectate

1. Design

Creăm un proiect personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale, găsind soluțiile optime pentru spațiul tău. Mereu avem în vedere atât partea estetică, funcțională, cât și optimizarea costurilor pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună versiune a locuinței tale..

2. Verificare și coordonare șantier

Următoarea și cea mai dificilă etapă este transpunerea proiectului în realitate. Știm că șantierele pot însemna o bătaie de cap și mult timp investit din partea ta, de aceea inginerul nostru poate prelua coordonarea întregului șantier pentru a te asigura că beneficiezi de lucrări de calitate la prețul corect..

3. Achiziții și mobilare

După încheierea șantierului putem trece la etapa finală, cea de mobilare a locuinței, care presupune plasarea comenzilor, primirea la locație a tuturor obiectelor propuse în amenajare și montarea acestora. De asemenea, ne asigurăm că mobilierul pe comandă este executat ca în proiect..

De la planificarea mobilierului pentru o casă, până la selecția de piese și materiale individuale, personalizăm și mobilierul pentru a se potrivi cu interiorul. Fiecare casă este diferită la fel ca fiecare client și acest serviciu este adaptat pentru fiecare client.